Våre lærere

Ingebjørg Vesaas

Ingebjørg startet Yogaloftet Oslo i 2007, sammen med Anita Abrhamsen., og har undervist på heltid siden. Hun flyttet til Stavern med familien i 2012 og etter noen år med pendling startet hun opp Yogaloftet i Larvik 2015. Ingebjørg er eier og hovedlærer på Yogaloftet. I tillegg til ukeskurs i Larvik, holder hun kurs i inn og utland , har fordypningsgrupper og underviser på yogobe.no 

Ingebjørg er opptatt av å se enkeltmennesket og hvilke behov det har. Hun engasjerer seg i elevene sine og synes nettopp variasjon i alder og fysisk form er spennende. Hun brenner for å gjøre yogateknikkene tilgjengelige for “mannen i gata”, vekke den barnlige nysgjerrighet på kropp og sinn og å øke kunnskapen om hva vi selv kan gjøre for å ha det bedre.

“Life should be a journey, not a race…”

Isabelle Aguilera Myrvold

Isabelle Aguilera er utdannet Osteopat ved Norges Helsehøgskole og har jobbet seg opp egen praksis i Drammen over 4 år. Isabelle har stor interesse og forståelse om sammenhengen mellom kropp og sinn, og jobber helhetlig med pasientene sine. Gjennom behandlingen og informasjon ønsker Isabelle også at pasienten er delaktig i prosessen og at de selv får en bevissthet rundt egen kropp og helse. 
I tillegg til osteopatien er Isabelle også utdannet Personlig Trener og har jobbet med utallige kunder siden 2012, med fokus på kontakt med egen kropp. I likhet med osteopatien er det viktig for utbytte av treningen å ha en bevisst tanke om hvorfor og hva man gjør. 
Isabelle er også eier av Spireklinikken.

©2018 by YOGA Loftet.

Åpningstider

Man - Fre 09:00 - 17:00
 

Kontakt info

Tel: 47 02 77 64
E-mail: larvik@yogaloftet.no

Sigurdsgate 3, 3256 Larvik