©2018 by YOGA Loftet.

Gravid Yoga

Kurstid: 90 min

Tirsdager

17.30 -19.00

Gratulerer med graviditeten ♥♥♥

Yoga for gravide er et yogatilbud for deg i andre og tredje  trimestersemester i graviditeten. Du trenger ikke å ha praktisert yoga tidligere og alle nivåer av trente kropper er velkommen. Yogapraksisen vil tilpasses den enkeltes nivå og behov. Yoga kan gjerne praktiseres gjennom hele svangerskapet. Det eneste du skal gjøre, er å lytte til hva kroppen og sinnet aksepterer. 

I et svangerskap endrer kroppen seg mye og ofte. En liten spire vokser i magen din og du har nå en gyllen mulighet til å bli kjent med kroppen din sånn som den er nå. Som gravid er det flere områder som kan få litt ekstra utfordringer pga holdning, økt andel hormoner og vektøkning.

 

Dette er en tid for å jobbe innover, finne kraften i urkvinnen i deg og styrke, forberede og preppe muskulatur, pust og sinn for fødsel. Derfor har jeg et samarbeid med Yogaloftet Larvik og Ingebjørg Vesaas og tilbyr der 8 ukers kurs med trening og yoga for deg som går gravid. Områder som er i fokus er bekkenbunn, mage/kjerne, lår/setet, og skuldre/øvre rygg. Vi jobber med pust, kroppsbevissthet og styrke, innenifra og ut.

Påmelding 

47 02 77 64